Nassaulaan 23, Delft
  info@tandartspraktijkwippolder.nl
 (015) 2619176

Tarieven

De tarieven voor tandheelkundige zorg worden landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Vanzelfsprekend hanteren wij deze tarieven.
Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te vragen of een behandeling vergoed wordt. Bekijk via onderstaande link de tarieven voor 2018 in pdf formaat
(klik hier voor de tarieven van 2015, 2016 en 2017)

tarieven 2018  
 

Techniekkosten

Bij het vervaardigen van gebitsprotheses, worden techniekkosten in rekening gebracht door het tandtechnisch laboratorium. Wij werken onder andere samen met Elysee Dental. Bekijk hier de techniekkosten van Elysee Dental.

Facturen

U ontvangt de facturen voortaan ‘Anders’!
Onze facturen worden vanaf september 2017 verzorgd door Anders Medical Factoring. Hierdoor houden wij meer tijd over voor u, en weten we zeker dat de facturatie vlot en prettig afgehandeld wordt. In veel gevallen dient Anders Medical Factoring de factuur rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar (dit heet clearing). Afhankelijk van uw (aanvullende) verzekering wordt een deel van de rekening door de zorgverzekeraar vergoed. Het deel van de factuur dat niet wordt betaald door de zorgverzekeraar wordt vervolgens aan u gefactureerd. De factuur van Anders Medical Factoring ontvangt u per e-mail, of -indien gewenst- per post. Zorg er daarom voor dat wij de juiste gegevens van u hebben. Aan de balie of per telefoon kunt u aangeven of u uw factuur per e-mail of toch liever per post wilt ontvangen. Wij adviseren u tevens er zorg voor te dragen dat u het e-mailadres van Anders Medical Factoring, service@mijnandersnota.nl, aan uw adresboek toevoegt. Wanneer u de factuur per e-mail ontvangt kunt u gemakkelijk betalen door in te loggen op www.MijnAndersNota.nl en vervolgens te klikken op de link naar iDeal. Op deze website heeft u ook inzicht in al uw facturen. Heeft u een vraag over uw factuur? Op www.MijnAndersNota.nl vindt u een aantal veelgestelde vragen en informatie. Spreekt u liever een van de medewerkers persoonlijk? Bel dan de patiëntenlijn: 085-7606262 (lokaal tarief).

Wat vergoedt uw verzekering?

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op onderstaande link naar de polisvergelijker 

Polisvergelijker  

 

Voor DSW-verzekerden geldt het volgende:

Met zorgverzekeraar DSW hebben wij een overeenkomst. Dit betekent dat er voor DSW-verzekerden niet zo veel zal veranderen vergeleken met vorig jaar. Wij declareren direct naar uw verzekeraar. Voor eventuele eigen bijdrage zult u een nota van ons ontvangen via Anders Medical Factoring.